Начало / БСП / Георги Търновалийски: Хората искат да виждат политиците отблизо

Георги Търновалийски: Хората искат да виждат политиците отблизо

Водачът на листата на „БСП лява България” Георги Търновалийски ще остане близо до своите избиратели и след като стане депутат. Освен, че ще поддържа постоянна приемна в Пловдив, той обещава да се среща със своите съграждани винаги, когато няма пленарно заседание. Това е официалният ангажимент с днешна дата от първия в листа № 22. Хората искат да виждат народните представители в своите среди , да знаят, че могат във всеки момент да се обърнат към тях и свободно да разговарят, сподели Търновалийски, след като прекара деня в разговори и срещи по пловдивската Главна.

Той и младежите доброволци, облечени в червени екипи и с отличителните знаци на левицата в кампанията, обиколиха любимите места на пловдивчани. По този начин потърсихме открита комуникация и най-хубавото е, че навсякъде срещнахме добронамерено отношение, разказа Георги Търновалийски.

Усмихнат и сърдечен, открит и прям, внимателен и вежлив, компетентен и почтителен – като такъв го определиха сред събеседниците си. Някои си направиха селфита с него, защото според тях рядко се срещат политици, които първи подават ръка за поздрав. Познавам се, няма да се променя и винаги ще бъда сред пловдивчани, гарантира Георги Търновалийски.

Вижте още

Калоян Паргов

Калоян Паргов, БСП: Видно е, че ние загубихме тези избори и това е тежка загуба

Оставките няма да променят нищо в Българската социалистическа партия. Победителите на тези избори са ГЕРБ. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + 1 =