Начало / БСП / Манол Генов от БСП подкрепи инициативите на хората с увреждания срещу корупцията

Манол Генов от БСП подкрепи инициативите на хората с увреждания срещу корупцията

Инициативата на хората с увреждания срещу корупционните и неефективни политики имат личната ми и категорична подкрепа, защото тези проблеми съм ги преживял лично и смятам, че действително е необходимо качествено ново законодателство, което да отговаря на съвременните европейски норми в тази област. Това заяви кандидатът за народен представител от „БСП Лява България“ Манол Генов по повод провеждания в столицата и други градове на страната поход на независимостта на хората с увреждания.

„Там трябва да има много прецизен юридически и медицински преглед, за да не се стига до увреждания на интересите на тези хора, както се злоупотребява от други“, смята той. Генов призова да бъде извадена цялата нормативна база, която урежда в различни сектори въпросите на хората с увреждания. „Много често бюрократичните спънки се оказват по-тежки и от финансовата част”, заяви още кандидатът на левицата.

Пред два дни кандидатът от „БСП Лява България” Манол Генов изрази по още един начин своята съпричастност – младежи посетиха и от негово име дариха храна на живеещите в инвалиден дом в Асеновград.

Вижте още

Калоян Паргов

Калоян Паргов, БСП: Видно е, че ние загубихме тези избори и това е тежка загуба

Оставките няма да променят нищо в Българската социалистическа партия. Победителите на тези избори са ГЕРБ. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × three =