Начало / БСП / Михаил Мирчев, БСП: Няма по-силен кандидат от мен, който да се изправи срещу Йорданка Фандъкова

Михаил Мирчев, БСП: Няма по-силен кандидат от мен, който да се изправи срещу Йорданка Фандъкова

Няма по-силен кандидат от мен, който да се изправи срещу Йорданка Фандъкова. Аз не съм обременен с власт под никаква форма, заяви в предаването „Лице в лице” по bTV кандидатът на БСП за кмет на София проф. Михаил Мирчев. По думите му столицата се управлявала хаотично и на парче. Липсва стратегия, а виновник за този хаос бил главният архитект ПетърДиков.

„Идете в който и да е квартал и ще видите колко скандала тлеят – негови разрешения за строителство в градинката, на паркинга. Цяла София е подивяла от него. През 2009 г. е направил несистемен общ устройствен план. Не е направил подробен устройствен план и след това променя предназначението на земите”, посочи Мирчев.

„Аз съм много по-добър от Фандъкова. Не се страхувам от проблема с бежанците в центъра на София. Те вече взривяват Германия, Швеция, а ние тук ще блеем и ще чакаме. Като начало, ще помоля колежката Румяна Бъчварова подчинените й да си вършат работата в района около Женския пазар.Там няма нито полицаи, нито камери, нищо няма. Полицията просто гледа как ще се взривят нещата”, подчерта професорът.

Вижте още

Калоян Паргов

Калоян Паргов, БСП: Видно е, че ние загубихме тези избори и това е тежка загуба

Оставките няма да променят нищо в Българската социалистическа партия. Победителите на тези избори са ГЕРБ. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five + ten =