Начало / България без цензура / Николай Бареков, ББЦ: Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата

Николай Бареков, ББЦ: Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата

Поканените от мен политици нямат избор и трябва да приемат дебата, който предложих. Това каза лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков в Хаджидимовския манастир край Гоце Делчев. Предложил съм четири дати, както и четири региона за дебата и тъй като тези избори са много важни и са възможност за излизане от кризат. Поканените от мен лидери, трябва да приемат, обясни той.

Социолозите в момента ясно доказват, че в България има четири политически сили и нашата коалиция с ВМРО, ЗНС и „Гергьовден“ е една от тях, каза още Николай Бареков.  Според него лидерът на ДПС Лютви Местан няма нужда да се крие зад Пеевски, а трябва да излезе на този дебат. „Г-н Румен Йончев също ще е на челни места в листата на нашата коалиция“, разкри лидерът на „България без цензура“

Казаното тази сутрин от Осман Октай Николай Бареков коментира с риторичния въпрос: „Кой е той?“ и припомни, че Октай е бил изхвърлен от ДПС неслучайно. „Представете си за какво става дума, след като една крадлива партия го изгони?“, посочи лидерът на ББЦ.  Според него Бойко Борисов вече не е фактор и трябва да се примири с тази мисъл. „От тук нататък неговият път не води към Европа, а към Темида“, заключи той.

Лидерът на ББЦ Николай Бареков и председателят на ЗНС Румен Йончев  посетиха Хаджидимовския манастир, за да се черкуват. Днес е първият ден  от Страстната седмица, която е особена за всички християни. 

Двамата лидери бяха посрещнати от множество хора. В манастира те бяха въведени  от братята, които ги заведоха до старата икона на Свети Георги, благодарение на която манастирът е въздигнат на нова сметка в стария си блясък. Любопитното за иконата на Свети Георги е, че тя е оцеляла в няколко пожара и до днес е изложена в обителта. 

Манастирът е съграден отново, след като местен овчар сънува млад мъж на бял кон, който му заръчва да изкопае могила над селото. Човекът се съобразил с молбата в съня си и започнал да копае. Първо е бил спрян от турците, но след това, когато е орал на същото място, той намерил икона на Свети Георги. Случката става основа за възраждането на самия манастир.

Вижте още

Мартин Иванов: Гласувах за по-добър живот на пловдивчани, за развитие на града и за по-благопроиятна среда за бизнеса

Гласувах за по-добър живот на пловдивчани, за развитие на града и за по-благопроиятна среда за …

10 коментара

 1. хахаха, миличкия, много иска да го вземат на сериозно останалите, ама никой не го прави … хахаха

 2. Или ще приемат доброволно дебат или ще ги закараме насила на съд!

 3. Те няма да дойдат на дебат. Колкото ГЕРБ пуснаха Плевналиев на проверка! Те са простаци и от трите партии!

 4. Даниела

  Интересно ще бъде как ще мънкат тия смешници, защото идея си нямат какво става с народа.

 5. Страхливците няма да се появят и ще се правят на дебили, че нямало какво да си говорят с Бареков, а истината е ,че няма да има какво да кажат!

 6. Теодор

  Управляващите и бившите управляващи няма какво да кажат на хората. затова няма дасе явят на дебат. Само Бареков не го е страх, защото не е крал.

 7. Голям страх от Бареков, ама наистина той ще ги оправи !!!

 8. Бареков направо им разказва играта на старите партии.

 9. Ако не приемат,значи се страхливци и за никъф не стават.

 10. Те отдавна се изчерпаха тия хора. Кой пък иска да ги слуша? А и ще бягат от дебат, че как ще отговарят къде са парите на тая държава?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 4 =