Начало / БСП / Пловдивската структура на СОСЗР подкрепи официално кандидата на БСП за кмет Георги Гергов

Пловдивската структура на СОСЗР подкрепи официално кандидата на БСП за кмет Георги Гергов

Двустранно политическо предизборно споразумение подписаха днес председателят на ГС на БСП Георги Гергов и председателят на УС на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва полк. Божидар Манев. С документа двете организации декларират необходимостта от провеждането на леви политики в полза на хората. Пловдивската структура на СОСЗР подкрепи официално кандидатите на БСП за кмет, за районни кметове и за общински съветници.

„За мен е чест да се подпиша в това споразумение, защото в Съюза членуват доблестни и достойни хора, с които заедно ще работим за Пловдив” – каза при подписването лидерът на пловдивските социалисти и кандидат за кмет на Пловдив с №5 Георги Гергов. Той изтъкна, че дълбоко цени запасното войнство в Пловдив и след 25 октомври ще работи в тясна връзка с организацията. Полковник о.р Божидар Манев пожела успех на Георги Гергов в неделя, защото Пловдив заслужава кмет, който може да управлява и развива града в интерес на всички пловдивчани.

По-късно и Областната структура на „Съюз на пенсионери – 2004” подкрепи официално Георги Гергов за кмет. Споразумението беше подписано в зала Поглед на Голямата къща от Георги Гергов и председателят на най-голямата пенсионерска организация Иван Филипов.

Вижте още

Калоян Паргов

Калоян Паргов, БСП: Видно е, че ние загубихме тези избори и това е тежка загуба

Оставките няма да променят нищо в Българската социалистическа партия. Победителите на тези избори са ГЕРБ. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − 9 =