БСП

Александър Симов: Трябва да бъде променено политическото статукво в Европа

Според кандидата за евродепутат на Коалиция за България Александър Симов, за да има реална промяна в България, трябва да бъде променено политическото статукво в Европа. „За десет години управление десницата в европейски мащаб превърна една икономическа криза, която можеше да бъде преодоляна, в политическа и това създава едно усещане за безнадеждност, за отчаяние в цяла Европа“, заяви Симов.

Той смята, че такива настроения има и в България. „Но това не е евроскептицизъм по начина, по който той е изразен в Европа, а едно социално отчаяние“, каза още Александър Симов. Според него „Коалиция за България“ предлага верните решения и верните хора, на които избирателите могат да се доверят, да поставят техните проблеми в европейски мащаб.

„Ние ще отстояваме интересите на българите като част от голямата група на Прогресивния алианс на социалистите и демократите“, заяви Катя Колева, която заедно с Александър Симов и проф. Николай Джагаров проведе срещи с избиратели в общините Дулово, Ситово и Алфатар.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.