ДПС

Андрей Георгиев, кандидат-кмет на София от ДПС: Необходимо е хуманно отношение към бежанците

Европейският път е най-добрият за България. Това заяви пред bTV Андрей Георгиев, кандидат на ДПС за кмет на София. „В ДПС видно нямат притеснения във връзка с моето предишно участие в една антинатовска партия“, добави той. „През 2007 година се кандидатирах за кмет на район „Люлин“. Направих го, защото съм израснал там, познавах проблемите на района. Моята амбиция сега е да оставя на децата си един по-хубав град, където не се насажда омраза между хората“, допълни той.

Андрей Георгиев коментира и темата за бежанците в София. „Необходимо е хуманно отношение към тях. Сигурността в столицата не касае само бежанците. Необходимо е по-голямо видеонаблюдение, по-добра работа на МВР, повече осветление, повече ред“, каза още кандидатът на ДПС.

„Партийното кадруване на ГЕРБ е с голямо влияние върху Йорданка Фандъкова. Най-големият проблем на столицата обаче са финансите. Те са малко, не стигат за нищо. Има пропуски в приходната част и течове в разходната“, поясни Андрей Георгиев.

„Ще променя отношението на администрацията към гражданите. Ще намеря пари, за да запълня дупките в София“, заключи кандидат-кметът на ДПС.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.