ГЕРБ

Андрей Ковачев и Мария Габриел в листата на ГЕРБ за евроизборите

Томислав Дончев, Андрей Ковачев, Мария Габриел са кандидатите на ГЕРБ за евровота. От ГЕРБ не правят предварителни изчисления колко места в Европарламента ще спечелят. В листата на ГЕРБ на водещо място са мъжете. Първият, който бе обявен преди седмици, е Томислав Дончев.

Той ще води кандидат-депутатската листа. „Вторият кандидат за евродепутат в листата на ГЕРБ за предстоящите избори за ЕП ще бъде Андрей Ковачев, а трети – Мария Габриел“. Това заяви днес в Плевен председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„Ние, за разлика от другите, не си правим сметки. Колкото народът ни даде – толкова места за евродепутати ще имаме. За мен е важно и винаги ще го подчертавам, че след успешния мандат на ГЕРБ, а той е успешен, защото българският народ за втори път ни постави на първо място – това е оценката за един успешен мандат, се надявам и сега да ни оценят хората и да гласуват за нашите евродепутати, които са и много добре подготвени, което ще видим в предстоящите дебати”, коментира Борисов. Той посочи, че другата седмица ще обяви и други трима кандидати

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.