България без цензура

Ангел Джамбазки: Обещаваме работа на циганите

Избори 2014: Трябва да стигнем до определено количество хора и да ги убедим да гласуват за нас. Не искам да говоря за социологическите проучвания. Знам само, че имаме много работа за вършене. Това заяви в студиото на сутрешния блок на БНТ Ангел Джамбазки от ВМРО, който е втори в листата на коалицията между неговата партия и „България без цензура“ за европейските избори. „Готов съм да защитавам българските интереси в Европейския парламент. Най-важната тема е да видим как ще се развива ЕС занапред.

В момента там тече дебат за признаване или не на трети пол или еднополовите бракове. Тези теми няма как да отекнат в Търговище. Нашата цел е българските проблеми да бъдат чути в ЕС“, заяви още Джамбазки.

„Проблемът с циганския въпрос също е европейски. Там има огромно лицемерие по циганския въпрос. Нека от там да ни покажат как се интегрират ромите. На ромите им обещаваме труд. В Народна Република България имаше едно ценно нещо-редът. В момента в нашата държава няма ред и има носталгия по него. Най-големият опонент на тези избори ще са ни апатията и купените гласове. Ние твърдо работим за предсрочни парламентарни избори“, завърши той.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.