БСП

Антон Кутев: Президентът прави грешка след грешка

Президентът непрекъснато прави грешка след грешка. Той вече изглежда несъстоятелен дори в очите на хората, които са го избрали. Това каза пред БНТ Антон Кутев от БСП. Депутатът коментира последните скандали около избора на състава на ЦИК.  „Президентът нарушава Конституцията и реда в държавата. Той за пореден път показа, че не е независим и обслужва само интересите на партията, от която е избран.

Това обезсмисля президентската институция. ГЕРБ непрекъснато повтарят: Ако ние не назначим този член тук, изборите ще са опорочени. Президентът изпълнява всичките желания на ГЕРБ“, категоричен беше Кутев.

„Ако Росен Плевнелиев продължи по същия начин, нищо чудно да поискаме и предсрочни президентски избори. Кафето между ГЕРБ и ДПС е знак и ние го разбираме. Не мисля, че това кафе ще наруши конфигурацията в държавата. БСП не е в изолация. Идеята на Бойко Борисов беше такава, но не се получи. Аз мисля, че този знак е по-полезен за левицата. Категорично твърдя, че ние сме най-демократичната партия в България“, каза още Кутев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.