Атака

„Атака“ посреща Виктория Нюланд с „F*ck USA“

Депутатите от „Атака“ ще посрещнат утре помощник държавния секретар Виктория Нюланд с реплика на нейната фраза „fuck EU”, която тя произнесе при разговор с посланика на САЩ в Киев. Тъй като България е в ЕС, то псувнята се приема като псувня и към нашата страна. „Fuck USA“, гласи репликата на „Атака“, съобщават от пресцентъра на партията. От партията на Волен Сидеров изразяват възмущението си от липсата на информация за странното посещение на Нюланд у нас. „За какво е тази тайна и спешна визита”, питат те.

Подозренията на „Атака“ са, че Нюланд ще лобира да отпадне мораториумът за шистовия газ и България ще даде карт-бланш за разширяването на НАТО на Изток. Не е изключено българските управници да бъдат притискани да приемат по-тежки икономически санкции срещу Русия, които биха били пагубни за България, или нашата територия да бъде използвана за военни цели срещу Русия. 

„Това е абсолютно неприемливо“, смятат народните представители. Нюланд трябва да бъде обявена за персона нон грата, защото лично ръководеше криминалния преврат в Киев и постави на власт там фашисти, екстремисти и престъпници.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.