Атака

„Атака“ закри предизборната си кампания с грандиозен концерт на легендарната рок група „Любе“

„Атака“ закри предизборната си кампания с грандиозен концерт на легендарната рок група „Любе”. Любимите музиканти на Путин дойдоха в България, за да изпълнят световноизвестните си хитове по покана на лидера на „Атака“ Волен Сидеров. Зала №1 на НДК се оказа тясна за желаещите да присъстват на музикалния празник, който започна в 19 часа на 22 май. Десетки хиляди изпълниха пространството около Двореца на културата, за да го наблюдават на видеостена. С минута мълчание атакистите почетоха жертвите на киевската хунта, както самите те определиха сегашната власт в Украйна.

Тържествената вечер бе открита от народния певец Илия Луков. Той вдигна на крака публиката и се извиха кръшни български хора, които поведе лидера на „Атака“ Волен Сидеров. След това на сцената излезе руската поп звезда, поет и композитор Олег Газманов, който направи истинско грандиозно шоу. „Любе“ изпълниха вечните си хитове, „Комбат”, „Давай за” и други, а екзалтираната публика не спираше да пее с тях.

Изненадата на вечерта беше необявеното присъствие на легендата на руската музика и депутат от държавната Дума Йосиф Кобзон. Той изпълни няколко български песни, на които цялата публика се изправи на крака. Кобзон благодари сърдечно на Волен Сидеров за позицията на партия „Атака“ за Русия в светлината на украинската криза и пожела на „Атака“ победа на изборите тази неделя.

Националист №1 благодари на хилядите присъстващи и на изпълнителите. Той заяви, че за разлика от своя корумпиран елит, цяла България е против всякакви войни с Русия – визови, търговски, студени или горещи. „Българският народ помни, че не ЕС ни освободи от турско робство, а братска Русия!“, каза още Сидеров.

През целия концерт препълнената зала бурно аплодираше изпълнителите и скандираше „Волен, Волен“ и „Атака“ победа!“. Сидеров се ръкува с привържениците на партията и раздаде десетки автографи. От сцената бяха изказани благодарности към руския посланик в България. В края на спектакъла лидерът на националистите и цялата парламентарна група на „Атака“ се качиха на сцената. Сидеров и Йосиф Кобзон изпълниха заедно „Една българска роза“ и „Моя страна, моя България”.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.