Анализи

Атакист: Нямаме дори една чистачка в министерство

Най-младият депутат в българския парламент – Кристиян Димитров, изтъкна в предаването „Денят започва в неделя“, че партията му „Атака“ не държи никакви постове в държавната администрация. „Ние нямаме дори чистачка в министерство“, заяви той. „Твърдението „златен пръст“ се изтърка. Народното събрание работи с усилията на ГЕРБ, БСП и ДПС”, каза още Димитров. Той коментира и прословутото кафе между Бойко Борисов и Лютви Местан, което, по думите му, е нещо нормално, защото „между ГЕРБ и ДПС няма голяма разлика”.

Димитров каза още, че Европейската комисия не защитава българите и тя винаги няма да бъде съгласна със защитата на българите. Димитров обвини президента Росен Плевнелиев, че държи като член на ГЕРБ и е добре да стане домоуправител.

„Няма вариант за повтаряне на украинския сценарий, защото сме еднонационална и монолитна държава, която не подлежи на разделяне”, смята депутатът. 

„Атака” ще се опита да убеди премиера Пламен Орешарски да не се въвеждат санкции срещу Русия, защото заради ограничения ще ударят икономиката на България”, допълни той. Според националиста, американският дипломат Виктория Нюланд е искала от сервилни български политици в страната да има американски бази за евентуална военна намеса в Украйна. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.