България без цензура

Атанас Панчов, кандидат-кмет на Пловдив от ББЦ: За да се развива градът ни икономически, в него трябва да се привличат нови инвестиции

За да се развива градът ни икономически, в него трябва да се привличат нови инвестиции.Това заяви кандидатът на ПП „България без цензура” Атанас Панчов по време на среща с представители на пловдивския бизнес, на която присъства и водачът на листата за общински съветници адв. Дяко Дяков.

Според Панчов, за да се реши проблемът с липсата на инвестиции и Бизнесът да започне да влага парите си в Пловдив е необходимо да се създадат равни условия за фирмите при общинските търгове. “Трябва да се намалят бюрократичните спънки пред бизнеса“, категоричен е той.

Нулева толерантност към корупцията и рекета над бизнеса, е другa мярка, според кандидата за кмет, която трябва да бъде наложена, за да може Пловдив да се развива и да открива нови работни места.

„Открито управление и прозрачност на действията“, е нещото, за което Панчов ще се бори, ако гражданите на града му гласуват доверието си на 25 октомври. Той подчерта, че за постигането на целта е необходимо оценителите да бъдат експерти, а не партийни послушковци. „В комисиите ще присъства и представител на медиите“, обяви още кандидат-кметът.

Едно от първите неща, които Атанас Панчов ще предложи за обсъждане, влизайки в Общинския съвет, е намаляване на местните данъци и такса смет за бизнеса и за гражданите на Пловдив.

Той е категоричен, че е недопустимо, когато все още икономическата криза притиска бизнеса, управляващите да не предприемат действия за намаляване на данъчното бреме в разумно поносими граници, като подчерта, че това може да се случи без да се ощетява общинският бюджет. „Нормалният подход в такъв случай е открит диалог с работодателските организации и синдикатите за да се стигне до общо решение“, убеден е той.

Успех в предизборната битка, пожелаха присъстващите на Атанас Панчов и останалите кандидати на ББЦ . Той е човек, който e винаги готов да окаже професионално съдействие, умее да създаде добра атмосфера на работа в администрацията, заявиха хора, работили с Панчов по времето, когато е бил заместник кмет на район „Южен” като поискаха от него да пренесе своя опит, коректност и в администрацията на Община Пловдив.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.