България без цензура

„България без цензура“ в Пловдив ще подкрепи Иван Тотев на балотажа на 1 ноември

ПП „България без цензура“ застава зад инж. Иван Тотев за кмет на Пловдив на втория тур на местните избори. Това решение беше обявено на специална пресконференция с участието на народния представител на ББЦ Мартин Иванов, председателя на Градската структура на ББЦ в Пловдив Атанас Панчов, адвокат Дяко Дяков и Тезджан Наимова.

„Намираме се във важен за град Пловдив момент – балотаж за кмет. Като председател на градската организация на „България без цензура“, като кандидат за общински съветник, като човек с десни убеждения, смятаме, че трябва да призовем пловдивчани да гласуват за едно развитие на Пловдив. Имахме една блестяща програма и не се отказваме от точките, които бяха залегнали в нашата програма. Критики към Иван Тотев сме имали, но във времето между двата тура виждаме една голяма промяна в неговата визия за развитие на Пловдив. Виждаме откритост за диалогичност, за вслушване и взимане на мнения от различни политически сили. Смятам, че заедно можем да направим така, че пловдивчани да се гордеят, че живеят в този град“, каза Атанас Панчов, председател на Градската структура на ББЦ в Пловдив.

Адв. Дяко Дяков даде заявка, че само с дясно-центристко управление Пловдив може да продължи да се развива. „Ние сме хора демократи и на предстоящите избори е напълно логично да подкрепим дясното обединение в град Пловдив, което единствено е носител на промяната“, категоричен е той.

Дяков очерта и приоритетите, които си поставя ББЦ за следващия мандат. „Водният проект, който чака повече от 20 години да бъде реализиран с помощта на държавата, разширението и асфалтирането на Коматевско шосе, спортните бази, тъй като в момента Пловдив няма нито един годен стадион на международно ниво“, обясни той като  настоя стадион „Пловдив“ да бъде ремонтиран с подкрепата на държавата, за да може да отговаря на европейските изисквания за провеждане на спортни мероприятия.

ББЦ Пловдив определи избора на инж. Иван Тотев за нов мандат като напълно логичен. „Ние сме имали много противоречия на принципна основа, но при така създалата се ситуация ние го подкрепяме без никакви условия. Ще отбележа, че не сме имали среща с инж. Иван Тотев, не настояваме за назначения в Общинската администрация, ако ни бъдат поискани такива, ние сме готови да представим наши кадри за местната власт“, обяви още адв. Дяко Дяков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.