България без цензура

България без цензура и НФСБ зад обща кметска кандидатура

„Нося хубави новини за кандидата Тодор Щерев. Днес разговарях с НФСБ, които също ще го подкрепят на балотажа, защото отправих такова искане към тях“. Това заяви пред лидерът на ПП „България без цензура“, евродепутат и член на Изпълнителното бюро на ЕКР Николай Бареков в село Черни връх, Бургаско, където в неделя ще се проведе балотаж за избор на кмет. Тодор Щерев е издигнат от „Движение Гергьовден” и е подкрепен от „България без цензура“.

ВМРО също застават зад избора на г-н Щерев. Кандидатът на ГЕРБ тук е подкрепен от ДПС, което е срамна сделка, макар и в малко село като Черни връх. Ако не сме обединим патриотите в центъра ще ни управлява коалиция между ГЕРБ и ДПС и на национално ниво. Борисов се държи с Местан като пърле пред майка си и постоянно чака да получи някаква подкрепа. Г-н Щерев има шанса да се превърне в бялата лястовица на промяната като победи на вота в неделя“, каза Бареков.

„С г-н Валери Симеонов имаме много добра комуникация. НФСБ взеха най-много гласове от националистическо-патриотичния сектор по време на евроизборите. Нека първо се преборим тук и после ще мислим за бъдещето.

Припомням, че на събирането на Националния съвет на регионите на ББЦ НФСБ бе приет като най-удачния и съвместим партньор. Съюзът може да е предизборен и следизборен“, коментира вариантите за коалиция Бареков. По време на събирането областният председател на НФСБ Ангел Божидаров прочете решение на Националния изпълнителен комитет на партията, с което обяви подкрепата си за втория тур на изборите.

Според Бареков Бойко Борисов е направил изключително непремерени изказвания за банковата система и Международния валутен фонд, като по този начин се опитва да вземе властта по служебен път. По време на съвета в петък в сградата на Народното събрание информацията за МВФ била поднесена от Йордан Цонев, който изрично помолил да не се разпространява, за да не всява паника сред хората. Борисов обаче не издържал и веднага споделил мислите си пред медиите.

„БСП е в много тежка позиция. Вътре има много достойни хора и аз не бих казал лоша дума за нейните членове и симпатизанти, но те никога няма да простят на Станишев, че продаде партията им на ДПС. Заради тази грешка битката ще е между патриотичния център около нас и ГЕРБ, а БСП отстрани ще наблюдава мача“, оцени състоянието на левицата Бареков.

В момента се провеждат областни събрание за номинации в листите в цяла България и почти навсякъде съм номиниран за водач. Ще взема решение кои две номинации да приема, като едната най-вероятно ще е Пловдив, обяви намеренията си за предстоящите предсрочни парламентарни избори лидерът на „България без цензура“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.