България без цензура

„България без цензура“ отива самостоятелно на предсрочните парламентарни избори 2014

„България без цензура“ отива самостоятелно на предсрочните избори. Това стана ясно от решенията на Изпълнителния съвет на партията, които бяха изпратени до медиите.Решения на Изпълнителния съвет на ПП „България без цензура“ от 20 юли 2014 г.

РЕШЕНИЕ

на Изпълнителния съвет на ПП „България без цензура“, взети на заседание, проведено на 20 юли 2014 г. от 12.00 часа в гр. Бургас.

1.Председателят на ПП „България без цензура“ Николай Бареков да предложи на потенциалните си коалиционни партньори явяване на предсрочните парламентарни избори от страна на коалицията със самостоятелната регистрация на ПП „България без цензура“.

Мотиви: Целта е ББЦ е да защити своята легитимация, да се утвърди като нов политически субект и да се идентифицира като единствена опозиция на ГЕРБ, ДПС и БСП. Изпълнителният съвет даде мандат на председателя на партията да проведе самостоятелни преговори за формиране и разширяване на коалиционния съюз. Изпълнителният съвет потвърждава подписаното коалиционно споразумение за явяване на президентски и парламентарни избори с ВМРО, ЗНС и „Движение Гергьовден“. В едноседмичен срок всички областни структури трябва да предоставят на Изпълнителния съвет писмени становища за предпочитания начин на явяване на следващите парламентарни избори.

2. Предлага на Контролния съвет на партията предсрочно да прекрати мандата на заместник-председателя Ангел Николаев Славчев и да го
освободи от членство в ПП „България без цензура“.

Мотиви: Заради действия, които оронват доброто име на партията, нарушават нейните интереси и са несъвместими с морала и принципите на ПП
„България без цензура“.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.