България без цензура

„България без цензура“ подема операция „Справедливост“

България без цензура ще внесе в парламента законопроект за равнопоставеност между гражданите, банките и частните съдебни изпълнители. Това обяви зам.-председателят на партията Ангел Славчев по време на срещата на ББЦ и коалиция с гражданите на Лом. Започваме борба с частните съдебни дерибеи и банките, тя ще се казва „Справедливост“ и има за цел да постави хората и банките в равнопоставено положение, каза Славчев.

Този четвъртък ще бъде входиран нашият законопроект за слагане край на лошите практики на банките и дерибейството на ЧСИ. В наше лице имате партньор, но само заедно ще можем да ги преборим, затова ни е нужно вашето доверие, обърна се към хората Славчев.

25 май решава всичко, напомни и лидерът на ББЦ Николай Бареков – не само за операция „Справедливост„, но и за прилагането на практика на другата инициатива на партията – „Чисти ръце“. От днес нататък Лом ще бъде град на ББЦ, това не е градът на ГЕРБ и Искра Фидосова, каза Бареков, който припомни, че това е негово 6-то гостуване в града.

Не се страхувайте от тези хора, те са в миналото, с тях приключи българският народ, но трябва да се отърсим от страха, добави той. Лидерът на ББЦ призна, че искрено се възмутил, когато гледал по Канал 3 Борисов на овчарския събор вчера, където казал, че на овцете раздал по 40 лв. Г-н Борисов, на овцете дадохте, а на пенсионерите не дадохте, репликира Бареков.

Българската държава отсъства от Северозапада, само връщането й може да гарантира работни места за младите, категоричен е лидерът на ББЦ. В момента земеделието храни шепа олигарси, създадени от Борисов и Фидосова, констатира той. Заради това ние искаме оземляване на младите.

Първо инвестиции и работа за хората, после магистрали, когато управлява ББЦ след предсрочни избори наесен, зарече се Бареков. Той напомни и ангажимента за безплатно здравеопазване за децата, защото това е част от решението на проблема с демографската катастрофа. За това ще са нужни 80 млн. лв. – това е месечната печалба на фирмите на ДПС и на Фидосова от сечта на гори, изчисли водачът на евролистата на коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС, Гергьовден.

Бареков заяви,че ДПС ще бъде завинаги извадено от властта, но турците и ромите да не се притесняват – работни места и добри заплати ще има за всички български граждани. Аз много говоря против ДПС, но смятам, че вредителите там си имат конкретни имена, които са ясни. Едно е да говориш против Доган и Местан, друго е да се говори за турците и ромите.

Те са част от нашия народ и аз ги уважавам, те са български граждани, ние правим разлика между тези, които крадоха, и тези, които са жертва. Обещавам и гарантирам съдебни производства за хора като Цветанов,Борисов и Фидосова, закани се още Бареков.

На 25 май нас ни чака не една червена стена, а една герберска стена и една турскосиня стена, но ние трябва да ги превземем, ако искаме с тези кражби и с това богохулно поведение веднъж завинаги да се спре, призова хората в Лом Росен Петров. Сложете край на това на 25 май с бюлетина №28, защото „Ние българите, заслужаваме повече“, предизвика аплодисменти в пълната зала зам.-председателят на ББЦ.

Лом да се превърне отново в зеленчуковата градина на България, изрази надежда Даниела Колева, зам.-председател на Евромайки и номинирана в евролистата на ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден. Тя обяви, че днес е била създадена женска организация на ББЦ и в Лом. Най-големият проблем на Северозападна България е обезлюдяването, каза Колева и цитира печалната статистика – 900 хиляди работещи хранят пет милиона.

В трудни времена съвсем логично е да се хванем в онова, което имаме и това е земята, затова е важно да наблегнем на земеделието, но Лом е и важно пристанище, каза Румен Йончев, лидер на ЗНС. Земеделецът от евролистата на ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден перифразира Стамболийски, като нарече днешните ни политици скакалци, опоскали всичко в родината и по тази причина запътили се към Брюксел. Те идват, опоскват всичко и бягат, каза Йончев и заяви, че само бюлетина 28 може да спре скакалците.

Лом е пример за толерантност, не съм чувала тук лоши изказвания към роми, арменци, турци или евреи, каза от сцената Нешка Робева, която разказа на хората, че детството й е преминало тук и Ковачица. Благодаря на Николай, че има добро отношение към всички етноси у нас, защото сме един народ, върна се в детството си златната ни треньорка и призова хората да се изправят, да повярват и да дадат шанс на онези, които не са били на власт и не са лъгали народа.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.