България без цензура

„България без цензура“ прави доброволчески отряди за наводнените региони

„България без цензура“ сформира доброволчески отряди за засегнатите селища в Южна и Северозападна България. Това каза лидерът на формацията в Пловдив по време на учредителното събрание на младежката структура в града. Той се ангажира партията да помогне с високопроходима техника, защото пътищата в тези региони са в много лошо състояние и дори липсват. Бъдете доброволци, апелира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков пред младите пловдивчани.

Хората на 20 години наистина могат да бъдат да работят в полза на другите, които в определена ситуация да се притичват на помощ на хора в бедстващи райони, обясни идеята си Бареков. Той припомни, че от 2008 година насам в страната е имало няколко тежки наводнения с жертви. Подобна опасност в момента има във Видинско, Врачанско, Монтанско. „Държавата се оказва в невъзможност да реагира при подобен проблем. Язовирите бяха окрадени през последните години от ДПС и ГЕРБ. От тях се усвояват пари, но не отиват за язовирите, а за яхти и джипове. Тези пари не са дошли при мен, а при Местан и Борисов. Ако трябва да търсим виновници за сегашните наводнения, това са политиците, които крадат от хората. У нас не е закърпен нито един път, нито един мост не е ремонтиран“, коментира още лидерът на ББЦ.

Кампанията, която ни предстои ще е тежка. „България без цензура“ е единствената партия, която няма да ви използва, каза Бареков и разказа за участието си в кампанията на СДС и как по времето на Жан Виденов е накарал хората да го последват. „Свалихме Виденов, а после бяхме привикани в СДС и Муравей ни каза – вървете да лепите плакати. Така е – първо някой Ви ползва, за да дойде на власт, а после Ви пращат да лепите плакати. Ние сме единствените, които не го правят. ББЦ стана истински феномен. Половината от гласоподавателите на нашата партия са млади хора. Социолозите са в шок“, коментира още той. Казват ми, че това е голямо богатство да те подкрепят младите хора, но те няма да излязат да гласуват. Аз казвам така: „Ако излезете, това е вашият вот“, допълни той.

Избрахме Пловдив за старта на нашата предизборната кампания, защото е важен заради многото млади хора, които трябва да се реализират. Трудовият пазар бележи срив, няма нито едно разкрито работно място за млади хора, анализира ситуацията Бареков. Той съобщи, че на 22 май ще се проведе националният конгрес на младежката структура на партия „България без цензура“.

Младежката организация на партията в Пловдив е третата такава в страната след учредяването на младежките структури във Варна и Пловдив. След 22 май ще трябва да се съберете и да си изберете ръководство, за да се администрира структурата в Пловдив, обясни лидерът на ББЦ пред местните младежи.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.