България без цензура

„България без цензура“ вади депутатите си от парламента

Депутатите, които са изразители на ББЦ в парламента, напускат Народното събрание. Те няма да се върнат и след изборите на 25 май. Това обяви в Габрово лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. Той уточни, че неговите депутати няма да участват и в какъвто и да е вот на недоверие по повод поредния, внесен от ГЕРБ. Дневният ред на това Народно събрание не е този на българския народ, аргументира още Бареков решението на ББЦ да извади депутатите си от парламента. По думите му дневният ред на българския народ е разкриването на нови работни места.

„За нас предсрочните избори наесен са абсолютно неизбежни. На сегашното Народно събрание и на сегашните управляващи българският народ вече им е поискал оставката“, коментира той. Бареков допълни, че настоящият парламент прилича на група палета, които се карат по цял ден за глупости.

По време на обиколката си в Габрово и Дряново лидерът на ББЦ посети няколко успешни фирми. Формулата за разкриване на нови работни места е много проста – икономически растеж чрез подкрепа от държавата на високотехнологични предприятия, каза Бареков.

Той коментира още, че българските политици неправилно разбират идеята за енергийната ефективност – като инвестиция в саниране на прозорци, а по същество тя представлява начин да се преодолее енергоемкостта на индустрията.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.