България без цензура

„България без цензура“ вече си има футболен отбор

„България без цензура“ вече си има свой футболен отбор. Четиринадесет симпатизанти на партията в Сандански, начело с част от местното ръководство на формацията, облече футболните екипи и се бори мъжки в турнира на „Ариана“, провел се от 3 до 6 май на стадиона на „Вихрен“. Водени от председателя на структурата на ББЦ в града – Георги Батев, и от областния координатор Сотир Гълъбов, футболистите на партията стигнаха до елиминациите и се дадоха единствено на миналогодишния победител от турнира, тима на „Авангард“.

Средната възраст на футболистите от тима на ББЦ е 23 – 27 години, момчетата се събират за първи път на зеления килим, разказа местният водач на партията Георги Батев. Заместникът му в организацията Тодор Демерджиев пък подкрепяше тима от трибуните и подгряваше своите заедно с десетки други фенове на ББЦ в Сандански.

Новосформираният футболен тим, първият в партията, подари и топките за турнира. Футболистите на ББЦ няма да спрат дотук и замислят за в бъдеще да организират благотворителен турнир по футбол за подпомагане на дома за деца с увреждания в Сандански, допълни Георги Батев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.