България без цензура

„България без цензура“ взима голяма част от гласовете на „Атака“

Ще вземем голяма част от патриотичния вот и ще се борим за първото място на евроизборите. „Засега сме минимум трети, но голяма част от гласоподавателите на „Атака” ще гласуват за нас, каза лидерът на „България без цензура” Николай Бареков. Той уточни, че само четири партии ще могат да имат свои представители в европарламента и това са ГЕРБ, БСП, ДПС и „България без цензура”.

„Ние не ходим пияни и дрогирани да се бием по заведенията, а работим за българския народ”, коментира Бареков пред “Livenews”. Той е категоричен, че ББЦ разполага и с голямата подкрепа на младите хора и пенсионерите.

“Много български полицаи ще гласуват за нас, защото предвиждаме да увеличим техните заплати с 25% и да увеличим числения състав на МВР”, каза още лидерът на ББЦ. “Имаме идея да даваме офицерски звания на заслужените ни спортисти. Едни от клубовете ще минат към армията, като ЦСКА, “Ботев”, а други към МВР, например “Левски”, допълни лидерът на ББЦ.

Той разкритикува популизма на БСП и разкри, че хората по места по време на обиколките му из страната, му казват “БСП излъга на два пъти преди изборите, затова сега ще гласуваме за “България без цензура”.

“Популизмът на БСП няма граници. Нелепо е социалистите начело с г-н Станишев да продължават да говорят за увеличаване на пенсиите и за махането на плоския данък, при положение, че вече от една година са на власт, а по тези теми не са направили нищо”, заяви по-рано пред ПИК Бареков.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.