ГЕРБ

Бивш депутат и шеф на ГЕРБ Велинград напусна партията

Бившият депутат от 41-то Народно събрание и бивш председател на общинската организация на ГЕРБ във Велинград Ангел Даскалов е обявил в специална декларация, че напуска партията, съобщава zname.info. В нея той съобщава, че е бил разочарован от случилото се на последната национална конференция на партията и събитията в местната структура. Мотивът ми да напусна ГЕРБ е, че случващото се на местно ниво във Велинград не ми допада, казва и за Радио „Фокус” – Пазарджик Ангел Даскалов.

„Не се промениха нещата в областта на дърводобива, тъй като нашия район е свързан с него. Не можахме да се преборим, а и не виждам начин това да се случи. Самата конференция на ГЕРБ също не оправда очакванията ми. Не виждам от тук нататък смисъла политиката да се води по този начин. Говоря конкретно за местно ниво”. 

В декларацията си той не посочва имената на фирмите, наричани от него „дървена мафия“, но категорично заявява, че няма конфликт между него и настоящият временен председател на общинската структура Пламен Мавров. Той бе назначен лично от Бойко Борисов след като гербаджии от курортния град заплашиха да напуснат организацията. Те не приемаха Димитър Гечев, който първоначално бе избран да замести Даскалов, припомня  zname.info.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.