Новини

БНТ с кампания: Да погледнем на изборите сериозно

„Да погледнем на изборите сериозно. Евровотът не започва и не свършва на 25-ти май”. Това призовават лицата на Българската национална телевизия преди изборите. Водещите Добрина Чешмеджиева, Аделина Радева, Поли Златарева и Димитър Цонев заснеха видеоклипове, които се излъчват в ефира на БНТ до деня на вота и имат за цел да подчертаят важността на това събитие за България и акцентите на БНТ в целия изборен ден. Концепцията и реализацията на спотовете са дело на Дирекция „Информация” и екипа на „Шоуто на Канала”.

В клиповете участват и актьорите от „Шоуто на Канала” Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, в ролята на хамалите, както и Ани Михайлова- в образа на „вечната блондинка”. Сюжетът на видеата противопоставя профанизирането на изборите с лековати коментари срещу „тежката артилерия” от анализатори и перфектно смазаната професионална машина на обществената медиа – предимства, с които тя винаги е печелила доверието в изборната нощ.

В деня на вота БНТ отново ще предложи на зрителите пълно информационно покритие на всичко случващо се, съчетано със задълбочен и компетентен анализ. В 18.40 часа е стартът на студиото „Нощта на избора” от НДК, където водещата Добрина Чешмеджиева ще проследи кулминацията на изборния ден с авторитетни коментатори от София и Брюксел и ключови политици. Продуцент на програмата за изборния ден отново ще е водещият на „Панорама” Бойко Василев.

Единствено по БНТ зрителите ще се информират за резултатите от две социологически агенции – „Алфа рисърч” и „ББСС Галъп Интернешънъл”.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.