ГЕРБ

Бойко Борисов, ГЕРБ: Най-правилно е избори 2 в 1

Най-правилно е да се направят избори 2 в 1, каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването „Седмицата” на Дарик радио. „Винаги сме водили европейски дебат и национална политика, а това, че срещу нас винаги се е работело с компромати и черен пиар на всички избори досега – аз съм свикнал“, каза Борисов. Той бе категоричен, че парламентът не функционира нормално в сегашната си конфигурация и че ДПС и БСП са заложници на „Атака”.

„Най-правилното, най-безболезненото за държавата, без да се харчат допълнителни 20 – 30 милиона за предсрочни избори, е да се направят избори две в едно. Избирателната активност при едни предсрочни избори ще е много голяма, защото хората вече осъзнаха какво означава да са зависими от „Атака”, каза лидерът на ГЕРБ.

„След едни предсрочни избори винаги могат политиците да седнат и да разговарят на базата на постигнатите резултати за едно стабилно управление. Аз мисля, че и БСП, и ДПС няма така смело да приемат подкрепата на „Атака” или на друга партия, без да е гарантирано това от едно коалиционно споразумение. А и не на последно място пък считам, че не е редно преди изборите, преди да знаем как ни е подредил народът, да се обявяват предварително коалиции”, заяви Бойко Борисов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.