ГЕРБ

Бойко Борисов: Нагло е парламентът да не избере председател на ЦИК от ГЕРБ

Mного е нагло поведението на българския парламент, да не изберат председател на ЦИК от най-голямата партия. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел, след срещата си с еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер и преди срещата на върха на Европейската народна партия.

По думите на Борисов, Атака, ДПС и БСП, и двамата депутати от „България без цензура”, работят заедно в посока да опорочат изборите. „Тройната коалиция, подпомагана от „България без цензура” с нейните депутати, вече е много видно, независимо от опитите да излъжат хората за пореден път, че работят заедно. Но щом и „Галъп” дава, че ГЕРБ водят на БСП, знаете колко ги водим вече“, посочи председателят на ГЕРБ.

„Водач на листата на ГЕРБ е Томислав Дончев, но кои ще са другите кандидати за евродепутати на ГЕРБ, ще стане ясно в събота. В събота ще кажа следващите номера“, съобщи Борисов. Той подчерта, че ще бъде в Кърджали, защото е скандализиран от изказването на Станишев за Кърджали. „Аз не мога да разделя Кърджали от другите български градове, не знам Станишев по какво ги дели. Ние имаме толкова български християни, толкова български мюсюлмани в Кърджали – членове на ГЕРБ. Ще се срещна с тях да ги питам какво е различното. Какво е различното на Кърджали в сравнение с другите градове? И кой иска да ни вземе Кърджали, това не можах да разбера от Станишев“, посочи председателят на ГЕРБ.

Бойко Борисов заяви още, че въпреки лъжите, че ще запазят българското Черноморие, управляващите отново са си пуснали сделката за Карадере.

По повод трагичния инцидент в Лясковец, председателят на ГЕРБ бе категоричен, че вместо да кажат колко са некадърни, да си подадат оставките и главният секретар да си замине, всеки ден се оправдават с Бойко Борисов. 

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.