ГЕРБ

Бойко Борисов се похвали с първия си видео чат

Бойко Борисов се похвали, че е провел първия си „видео чат“ в Google+ в профила си във Фейсбук. Лидерът на ГЕРБ дори си публикува снимка с таблет, за да документира събитието. „Днес проведох първия си Google+ видео чат с мои приятели и занапред ще инициирам подобни срещи и дискусии както със структурите и Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, така и с вас. Ще разискваме различни теми и въпроси, затова ще се радвам да се присъедините към кръговете ми и в Google+“, написа Борисов.

„ПРЕКРАСНО!ТОВА Е НЕВЕРОЯТНО ХУБАВО!“, „Браво Генерале!!!!!“, „Супер! Е,на това му се казва модерен политик! А обратна връзка наистина е нужна! ние си пишем и коментираме във форумите,ама друго си е директно! Браво,г-н Борисов!“ Това са малка част от възторжените похвали за пробива на бившия премиер в интернет.

„Страхотно, но вие не разговаряте с всеки. Вече колко години станаха? Преди от телевизионният екран, сега всички политици 
(управляващи и спечелили изборите ) се изявявате в социалните мрежи. Как това помага на моята майка с пенсия 180лв или на хората от селата, които садят картофи по Ваше предложение и нямат пари да изпратят детето на училище в съседния град. Какво направихте Вие ? Сега тези нищо не правят само дърпат остатъка от баницата“, коментират обаче и разочаровани фенове.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.