ГЕРБ

Бойко Борисов: Серж, никога не ни изоставяй

Искам дълго време още Сергей Станишев да е начело на БСП. „Серж, никога не ни изоставяй”, каза на пресконференция Бойко Борисов. Той пожела здраве, успехи и се помоли на Господ за дълго лидерство на Станишев начело на социалистите и в България, и в Европа. Трябва ДАНС и МВР да се разформироват и на местата на хората в тях да се назначат разследващи журналисти, поиска лидерът на ГЕРБ. Според него не е обяснимо хората от медиите да филмират изборни престъпления, а тези в ДАНС – „с хиляди левове заплати“, да не правят нищо по въпроса.

Искам да провокирам хората да разберат, че службите, в които е целият ресурс на МВР, не правят нищо, не си изпълняват задълженията. Не може всяка медия, която иска, да документира такива нарушения, само хората, които това им е работата, да не правят нищо. Това повече не бива да се допуска, каза още лидерът на ГЕРБ.

Такова купуване на гласове, каквото на европейските избори, не е имало никога досега, смята той.

Любимите ми социологически агенции са Медиана и Сова Харис, особено последната, никога досега не е познала резултатите от изборите предварително. Същата е и Галъп, но снощи ми харесаха, казаха истинския резултат от вота, продължи Борисов.

Ако искахме коалиция с ДПС, ние и сега щяхме да сме управляващи. Но когато не намерихме след изборите миналата година изборите, не намерихме партньор и върнахме мандата, припомни лидерът на ГЕРБ. Той посочи, че всеки ден във властта намалява влиянието на управляващите партии и ги тласка в пропастта.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.