ГЕРБ

Бойко Борисов за запечатаната стая: Миков да не ми вземе кафеварката за турско кафе

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в хуористичен стил новината за запечатаната му стая в Народното събрание. Оказа се, че вратите с печати и подписи по тях в сградата на парламента са две. Михаил Миков отне по една стая на ГЕРБ и „Атака”, за да „оптимизира малкото пространство в парламента”. Като местопрестъпление изглежда стаята, в която обича да стои председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. На вратата са сложени лепенки, а ключалката, твърдят от партията, е сменена, съобщава Нова телевизия.

„Вътре наистина имаме документи, които са за вота. Има документи на председателя на парламентарната група Борисов. Ние не знаем тук кои хора са влизали, какво се е случило. Представете си, че може нещо да е подхвърлено”, коментира депутатът Димитър Главчев.

„И ще ми вземат кафеварката. Този Мишо Миков като идва сутрин, махмурлукът го мъчи тежко. Виждате как се гърчи горе на трибуната. Кафеварката ми за турксо кафе, където правя, ако ми я откраднат, вече за нея ще се разправяме”, заяви Бойко Борисов пред журналисти в Плевен.

„Не виждам защо хора, които не влизат в пленарна зала, имат нужда от допълнителни помещения”, коментира заместник-председателят на парламента Мая Манолова.

С лепенки осъмна и стая, която до скоро беше във владенията на „Атака”. Те обаче подминаха това мълчаливо, защото я освободили още преди месец, след като получили предупреждение. Същото, което все пак стигнало и до ГЕРБ и то още преди два месеца.

Депутатите обаче си стояли там, защото нямало краен срок да напуснат. И днес, въпреки предупреждението, се изненадали.

От другата страна отричат да са сменили ключалката. В стаята не било влизано, а въпреки „тенденцията за увеличаване броя” на депутатите-отцепници, засега не се планирало точно те да бъдат настанени там.

„Няма да се учудим, ако вземат и заключат Народното събрание, за да не се проведе вотът”, коментира Димитър Главчев от ГЕРБ.

„Вот по време на кампания, е буквално любов по време на холера”, заяви пък Мая Манолова от БСП.

„Тя е добра. За любовта може да говори много. Но за енергетика не”, контрира я по-късно и Красимир Велчев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.