Реформаторски блок

Божидар Лукарски призна, че Реформаторите не са готови да изберат обединяваща блока фигура

Министърът на икономиката Божидар Лукарски призна, че Реформаторите не са готови да изберат обединяваща блока фигура. В предаването „Беновска пита“ по Канал 3 той разкри трудностите пред, които Реформаторския блок се изправили в изготвянето на листите за Местни избори 2015. „На този етап има търкания между членовете на Реформаторския блок по места“, каза лидерът на СДС.

„Това е достатъчен сигнал, че ние явно не сме готови за единен субект – структурите ни не са готови за това. Срещнахме доста трудности за единната регистрация и нашето представяне на Местни избори ще бъде необходимо, за да можем да кажем дали сме готови за единен субект“, заяви Божидар Лукарски.

Колкото до неколкократните изявления на Радан Кънев, че Реформаторите ще излязат от коалицията, Лукарски беше категоричен, че реформите, обещани на избирателите няма как да бъдат изпълнени, ако РБ са в опозиция. „За България предсрочни парламентарни избори са изключително неполезни, особено в контекста на сигналите, които даваме на чуждестранните инвеститори. Мисля, че формулата на управление е стабилна и достатъчно отражение на това са числата“, добави той.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.