БСП

БСП пуска партийно радио – „Звезда“

БСП вече си има радио в интернет. Медията се казва „Звезда”. Тя може да бъде слушана на адрес radiozvezda.bg, съобщава „Стандарт”. „Мобилната версия ще бъде готова до седмица”, каза медийният секретар на БСП Антон Кутев. „Идеята на radiozvezda.bg е да дава гласност на новини, мнения и коментари, които застъпват социално ориентирани гледни точки за развитието на България и на Европа”, се казва още в представянето на онлайн медията. Очаквано радио „Звезда” ще е своеобразен информационен флагман и за евровота.

Медията информира постоянно за всички срещи на кандидатите за евродепутати в рамките на следващите 5 дни. На сайта вече са публикувани интервюта на лидера на ПЕС и БСП Сергей Станишев, на новия лидер на комсомолците Вероника Делибалтова, на евродепутата Илияна Йотова, както и на кандидатите за евродепутати Петър Курумбашев и Достена Лаверн. От министрите с изява в радиото на БСП е вицепремиерът Зинаида Златанова. Целта е на сайта да се чуят и прочетат мненията на леви политици, интелектуалци, общественици, експерти, обясняват стратегията си червените. 

Около Цветница екипът на радио „Звезда” тръгва на музикално турне из страната, съобщиха от „Позитано” 20. Обиколката ще подгрее същинската кампания на БСП за европейските избори. До седмица ще станат ясни и пътуващите поп и рок групи с турнето. Концертите на радио „Звезда” ще вървят паралелно с агитацията на кандидатите за евродепутати от Коалиция за България. От две седмици лично Станишев е дал депеша на своите да са непрекъснато при хората. „Моето усещане, когато пътувам из страната, е, че партията е осъзнала важността на тези избори. Те са по-различни за цяла Европа”, каза пред избиратели в район „Слатина” Станишев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.