ДПС

Делян Пеевски отстъпи на Искра Михайлова мястото си в Европарламента!

Делян Пеевски се отказва от мястото си на евродепутат. „Евродепутатството не е самоцел за мен. След това, което направиха нашите структури чувствам за мой морален дълг да бъда още дълги години до тях и да заслужа тяхното доверие. Ще отстъпя моето място на г-жа Искра Михайлова“, заяви той. „Първото, което искам да направя, е да благодаря на нашите избиратели за гласовете и показаха нашето място и, че не можем да бъдем изместени.

Искам да благодаря за доверието на структурите, което те дадоха персонално за мен. Надявам се, че го оправдах, въпреки едната година, в която бях подложен на незаслужени атаки от много от медиите. Така и не разбрах в какво ме обвиняват, дори и сега по пътя към НДК по мен тичакаха хора, които служат на други госдподари и ми задаваха въпроси, които и те не знаят защо питат. Не тая злоба към никого въпреки всичко. Да оглавя ДАНС също беше решение да дам нещо на България.

Видяхте като имаше недоволстнво, сам се оттеглих. След това не чух какви са критиките към мен. Ако бях чул обвинение, бих го разбрал и бих се оттеглил като цяло от политиката. Но за една година не чух никто едно стойностно обвинение персонално към мен. Постоянно се заливат със сигнали институциите за фалшиви проверки на мен и моето семейство. И това ще изтърпя, но като свърши, кой ще ми се извини?! Благодаря на нашите избиратели и на структурите. Те ме съхрланиха и ми сдадоха сили да съм тук тази вечер. Благодарение на тях ме има. Евродепутатството не е самоцел за мен“, коментира още Делян Пеевски.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.