България без цензура

Депутатът Мартин Иванов подкрепи кандидатите на ББЦ за кмет и общински съветници в Първомай

Депутатът Мартин Иванов подкрепи кандидатите на ББЦ за кмет и общински съветници в Първомай. Той присъства на официалната им среща с местните жители, провела се на открито в града, на която се събраха около 300 симпатизанти. „Изберете тези хора, които не са били в управлението, не са участвали в политически и икономически схеми. Гарантирам Ви, че това са хора, които искат да работят за доброто на жителите на общината. Отворете вратите на промяната, гласувайте за тях с Бюлетина №9“, призова първомайци Иванов.

„Ние сме част от Вас, ще работим за Вас и за по-доброто бъдеще на града“, обърна се към гражданите кандидатът на ББЦ за кмет Иванка Сталева. Запозната в детайли с проблемите на местното население, тя е готова да се бори за разрешаването им и превръщането на града в едно по-добро място за живеене. „Ще отстоявам равенството между хората и решаването на проблемите им, без деления на „наши“ и „ваши“, категорична е Сталева.

Вторият в листата Стефан Хаджиев е инженер технолог, магистър по туризъм. Той е от младите попълнения в листата и обеща да защитава в Общинския съвет интересите на младежите и да работи за това да имат условия да остават в Първомай, а не веднага след завършване на училище да бягат към големите градове и чужбина. „Дайте ни подкрепа, за да влязат в управлението млади, неопетнени от властта хора, стига едни и същи лица са ръководили града, нужна е промяна“, призова жителите на Първомай Хаджиев.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.