Патриотичен фронт

Десетки членове, симпатизанти и граждани се срещнаха с ръководството на НФСБ в Силистра

Десетки членове, симпатизанти и граждани се срещнаха с ръководството на Националния фронт за спасение на България в Силистра. Председателят на родолюбивата партия Валери Симеонов лично представи кандидатурата на НФСБ за кмет на крайдунавския град в лицето на Йордан Ковачев. За Силистра патриотите са начертали ясна, последователна и амбициозна политика, която да възроди крайдунавския град и да върне младите хора в общината.

При влизането си в местното управление Йордан Ковачев обяви основните приоритети, върху които НФСБ ще съсредоточи работата си. Като спешни мерки за подобряване състоянието на Силистра и региона на срещата бяха посочени възраждане на традиционното зеленчукопроизводство, хранително-вкусовата промишленост, развитие на туризма и справяне с демографската криза, така осезателна за областта.

На срещата бяха представени и кандидатите на НФСБ за кметове на прилежащите на Силистра по-малки населени места. Валери Симеонов коментира, че всички кандидати на Националния фронт за спасение на България са съвестни, честни и открити хора, които са посветили работата си в това да служат на България и да се борят за подобряване качеството на живота на обикновения човек.

На срещата с жителите на Силистра присъства и народния представител Християн Митев, които също призова присъстващите на 25 октомври да излязат да гласуват, за да се промени неприемливото състояние, в което се намира Силистра.

За кандидатите на НФСБ за местно управление на крайдунавския град се гласува с номер 3 в интегралната бюлетина.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.