ГЕРБ

Детелина Николова, кандидат-кмет на Добрич от ГЕРБ: За да бъдат постигнати видими резултати трябват общи усилия

Информационният офис, който откриваме днес не е само мой, той е на всички евродепутати от ГЕРБ/ЕНП, но най-вече той е на гражданите на Добрич. Това заяви по време на официалното откриване на Европейския информационен офис в Добрич евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев. Българският евродепутат припомни ролята на добрата администрация и европейската солидарност при тежките наводнения в Добрич отпреди три години.

„Тогава, благодарение на компетентната работа на кмета на Добрич Детелина Николова и на общинската администрация, Добрич получи помощи от Европейския съюз за преодоляване на щетите“, обясни Радев.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов също подчерта ролята на компетентната администрация при привличането на инвестиции и средства от европейски проекти и поздрави кандидата на ГЕРБ за кмет на Добрич Детелина Николова за нейната успешна работа. „Пожелавам на Детелина и на нейния екип отново да показват такава загриженост за благото на жителите на Добрич и през следващия управленски мандат“, каза Цветанов.

Пред жителите на Добрич зам.-председателят на ГЕРБ подчерта стремежа на правителството на Бойко Борисов да постигне стабилност и устойчиво развитие в цялата страна, както и необходимостта от ползотворна работа с общинските администрации в тази насока.

Детелина Николова заяви, че за да бъдат постигнати видими резултати трябват общи усилия, така че жителите на Добрич да виждат резултатите както от работата на правителството и на местната администрация, така и от своите лични усилия. Тя пожела успех на останалите кандидати на ГЕРБ за кметове на общини в областта. „Нека успеем заедно, защото Добрич и България имат нужда от нас“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Добрич.

Кандидатите за кметове и общински съветници от ГЕРБ в областта благодариха за подкрепата от страна на правителството на Бойко Борисов и на Парламентарната група на ГЕРБ. От своя страна, Цветан Цветанов ги увери, че могат винаги да разчитат на тази подкрепа и призова гражданите на Добрич да гласуват разумно, за да може започнатото да не бъде разпиляно, а видимите резултати в Добрич да продължат.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.