Реформаторски блок

Димитър Шишков: Подкрепям Славчо Атанасов, защото той е по-разумен и комуникативен от сегашния кмет на Пловдив

„Подкрепям Славчо Атанасов, защото той е по-разумен и комуникативен от сегашния кмет, който управлява града по феодален начин“. Това заяви в интервю за Радио Пловдив депутатът на Реформаторския блок в Пловдив и местен лидер на Движение България на гражданите доц. Димитър Шишков.

Той не скри, че не приема демонстрираното от сегашния кмет самочувствие и нежелание да се комуникира с останалите политически сили. „Само преди месец г-н Тотев каза, че ще ни отвее всички още на първи тур“, припомни депутатът от Реформаторския блок.

Не подкрепям начина на управление на града – затова няма как да подкрепя Иван Тотев, добави депутатът, но призова хората в неделя да гласуват. Той заяви, че оставя десните избиратели да гласуват по съвест, но бе категоричен, че изборът на балотажа ще е избор между едно управление, доказало далавера и едно управление, в което може да се говори и комуникира.

По думите му Пловдив е станал малко по-хубав и се развива, но това не може да става на цената, която пловдивчани плащат в момента – „най-високите данъци, почти никакъв транспорт, двойни такси за пенсионери и детски градини“. „Та, данъкът, който плащам за автомобила си в София е с около 700 лева по-нисък от този в Пловдив“, добави доц. Шишков. Според него, ако всички тези пари от високите такси и данъци се бяха харчили разумно – градът щеше да е със 10 стъпала нагоре в развитието си.

В понеделник на пресконференция в София и лидерът на ДБГ Меглена Кунева обяви подкрепата на партията за Славчо Атанасов за балотажа в Пловдив.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.