ГЕРБ

Димитър Стойков, кандидат-кмет на Плевен от ГЕРБ: Едни от важните проекти, които успяхме да реализираме са за младите семейства

Днес въпреки лошото време проф. Димитър Стойков и неговия екип разговаряха с плевенчани в продължение на повече от шест часа. Освен централната част, екипът посети и “9-ти квартал” ж.к. “Мара Денчева” и ж.к. “Дружба”. “Да си кмет е преди всичко отговорност към човешките съдби. Който си мисли, че управлението на общината е адвокатска пледоария, той просто заблуждаваха хората.

За съжаление обаче, явно някои кандидати прекаляват с нечистата игра на неистини, да не употребявам и по-груба дума”, отговоряше открито проф. Стойков на хората. Въпросите за разгорялата се компроматна война срещу него излезе извън контрол, когато офиса на евродпутата Андрей Ковачев в разрез с избирателния кодекс бе облепен с плакати на кандидата на Николай Бареков и Найден Зеленогорски.

Плевенчани се интересуваха и от новите тролейбуси до “9-ти квартал”, които тръгват буквално до дни. “Благодарим за въвеждането на линията в редовна експлоатация. Три мандата да си кмет, цялата власт да е в теб и да не направиш нищо за нас е направо акт на морално убийство. И сега същите тези издигат кандидат за кмет. Безсрамие.” – негодуваше яростно чичо Никола жител на квартала.

На главната улица видимо млада двойка притисна кандидата на ПП ГЕРБ с въпроси за детските градини, които са недостатъчни в Плевен. “Как така недостатъчни, нали според опонентите ни в Плевен са останали една каруца хора и младите хора гласували с краката си”, закачаха се кандидатите за общински съветници с двойката.

Фактите са лесни за разбиране обясни, спокойно проф. Стойков: “Едни от важните проекти, които успяхме да реализираме са за младите семейства в и две нови детски градини са в услуга на родителите. Можете ли да повярвате, че от 25 години насам това е първата детска градина. Още три предстои да отворят врати в следващите две години като сме включили в програмата и кварталите”.

Ремонт и реновиране на тротоарната настилка по улица “К. Константинов” и реновиране на спирките на градския транспорт по улицата. Добавяне на нови тела за сметосъбиране и разделно сметосъбиране по протежение на цялата улица.

Реновиране на района около чешма “Балаклия”, ул. “Добрич” и пл.”Добруджа”. Проект и обществено обсъждане за реновиране и блогоустройство на района около арт- галерия “Илия Бешков” до средата на 2016 година и начало на дейностите до края на годината. И още конкретни дейности бяха обсъждани днес с хората от града в проявата на открито организирана от младежи ГЕРБ – “Предизвикай кмета”.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.