БСП

Двойници на Сергей Станишев и Стефан Данаилов са кандидати за кметове в Пловдивско

Двойници на видни социалисти са кандидати на левицата за кметове в Пловдивско, съобщава „Телеграф”. Настоящият кмет на Ново село и кандидат за осми мандат Тодор Атанасов – Войводата си прилича като две капки вода с великия актьор проф. Стефан Данаилов, който от дълги години е едно от най-любимите лица в столетницата.

Колегата на Атанасов от с. Труд – Николай Копринков, който пък е кандидат за кмет на община Марица от БСП, е двойник на лидера на ПЕС Сергей Станишев.

В момента доайенът сред кметовете Тодор Атанасов – Войводата е на финала на своя седми мандат като кмет на Ново село и в последната година се прочу с т.н. „Музей на сътворението”, който издига край селото в опит да привлича туристи. Войводата е кандидат за кмет в Ново село и ако бъде избран, ще постави истински рекорд с цели осем мандата на един и същ пост.

Николай Копринков си прилича с лидера на ПЕС Сергей Станишев като две капки вода и ще се бори на предстоящите местни избори за вота на хората, за да стане кмет на община Марица. Общината обхваща 19 села около Пловдив, а Копринков е получил 100% подкрепа от съпартийците си при явно гласуване на общинската конференция на община Марица.

Кметът на с. Труд е известен с участието си в 17-та полярна експедиция до Антрактида. Тогава той дори направи научно изследване за физическата издържливот на човешкото тяло по време на екстремни преживявания и силни натоварвания в минусово температури.

Оттогава до момента преди участниците в поредната експедиция до Ледения континент да поемат на път, винаги се събирали в пловдивското село Труд при кмета Николай Копринков, разказват хора от селото.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.