България без цензура

Джанан Манолова: Николай Бареков ме спечели за политиката

Николай Бареков ме спечели за политиката, никога досега не съм членувала в партия и честно казано, не съм се интересувала от политика. Сега обаче ще трябва да се подготвя, след като вече ще съм партиец. Това призна едно от най-новите попълнения на „България без цензура“ спортистката Джанан Манолова. „Избрах формацията, защото е партия на младите хора, обясни молбата си за членство спортистката. Тя сподели, че вижда в идеите на партията шанс за промяна и то най-вече в развитието на спорта. Г-н Бареков уважава труда ни“, заяви Джанан и изрази увереността си, че той ще помогне за реализацията на младите спортисти.

След Европейското първенство по свободна борба във Финландия, на което тя завоюва бронзов медал, Манолова си е дала две седмици почивка.  Въпреки това тя вероятно ще участва в Народните борби в Кърджали, на които ще се съберат всички борци-медалисти в страната. Провокиран от доброто представяне на Джанан Николай Бареков се ангажира в организацията на борбите.

Джанан Манолова е родена в кирковското село Върбен. Наскоро тя стана бронзов медалист във Финландия на Европейското първенство по свободна борба. Това е четвъртият й голям успех от световни и европейски първенства, след като през 2012 г. стана трета на Европейското първенство за жени, а през 2013 г. се класира трета на Европейското за девойки и втора на Световното за девойки. Освен това Джанан е многократна републиканска шампионка. Личен треньор в клубния й „Армеец – ЦСКА“ и в Националния отбор е баща й Филип Манолов.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.