БАСТА

Емил Димитров, БАСТА: Симеон Дянков си отиде заради Миро Найденов

Емил Димитров – учредител на партия БАСТА и бивш депутат от ГЕРБ, заяви, че преминаването на много от членовете му към „България без цензура” не го притеснява особено. „Не е приятно да се случва това, особено преди избори. Но искам да благодаря на новия проект, който ги прибра, защото ни свалиха воденичен камък от врата”, каза той в предаването „Още от деня” на БНТ. Димитров обясни, че ръководството на БАСТА получавало дори поздравления от местните структури за това, че са се отървали от въпросните членове. По места същите хора били известни със „съмнителна репутация”, за което ръководството разбрало по-късно.

„Между 250-300 човека си тръгнаха, при 7500 членове на БАСТА”, посочи Димитров. 

Относно бившата си партия ГЕРБ, той каза, че вярвал в идеята ГЕРБ. Партията била направила много добри неща, но пострадала от „цветановщината, дянковщината и фидосовщината”. Според него, без това партията би могла да управлява втори мандат. „Вече не мога да го гарантирам”, каза той. 

„Дянков си отиде заради Миро Найденов”, заяви той. Това станало във времето, когато трябвало да бъдат изплатени земеделските субсидии. Бившият депутат разказа, че тогавашния министър на земеделието Мирослав Найденов заплашил, че ако Симеон Дянков не си отиде, той ще си отиде от правителството и ще разкаже защо не са били изплатени навреме субсидиите на земеделските производители. Това била причината финансовият министър да бъде отстранен. 

Покажи още

4 коментара

  1. Бе изобщо и двамата сте един дол дренки. Все гербер е дебил

  2. А какво да правят в куха партийка, без перспектива. Свестните хора отиват в ББЦ.

  3. Всеки които има някой тука горе подкрепя ББЦ на всички други спокойно можем да им кажем БАСТА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.