ГЕРБ

Емил Радев, ГЕРБ: Евроизборите ще излъчат адвокатите на България в Европа

„На 25 май е важно да гласуваме, за да докажем на управляващите, че управлението на настоящата тройна коалиция не е легитимно“. Това заяви кандидатът за евродепутат и народен представител от ГЕРБ Емил Радев в община Ветрино. „Нека да покажем, че залагаме не на популисткото ляво, а на дясното, което да извади Европа и България от кризата“, добави той на срещата си с избиратели в града.

„В момента в България са спрени парите за фонд „Земеделие“, спират се пари за инфраструктура, за създаване на нови работни места“, припомни Радев и подчерта: „Евроизборите са важни, защото те ще излъчат адвокатите на България в Европа“.

На срещата с граждани присъстваха и заместник-председателят на партията и председател на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, водачът на листата Томислав Дончев и кандидатите за евродепутати Ева Паунова и Августина Цветкова, както и кметът на Варна и областен координатор Иван Портних.

„Истинското доверие не може да бъде купено с кебапчета и кюфтета. България е член на ЕС и в 21 век не може да си позволи платена демокрация”, обобщи капитанът на евроотбора на ПП ГЕРБ Томислав Дончев.

„Купеният вот и ниската избирателна активност означават, че запазваме статуквото“, коментира и Цветан Цветанов. Зам.-председателят на партията предупреди, че на предстоящите избори гражданите трябва да се противопоставят чрез вота си на сценарии, подобни на манипулацията в Костинброд преди една година.

Ева Паунова посочи, че я боли, когато гледа депутатите от опозиционните партии в Брюксел, които не се интересуват от националния интерес. „Тези хора не искат просперираща България, те искат вотът да бъде купен“, подчерта кандидатът за евродепутат от ГЕРБ.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.