ГЕРБ

Евродепутатът Емил Радев подари билети за театър на 150 души

Със съдействието на народния представител и кандидат за евродепутат от ПП ГЕРБ Емил Радев 150 варненци получиха билети за хитова постановка на варненския театър „Българан”. С инициативата ПП ГЕРБ-Варна по традиция отбелязва 24 май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост. Билетите бяха своеобразна награда за всички, които активно се включиха в подреждането на интересен пъзел с внушителни размери. При сглобяването на отделните парчета той изобразява картата на Обединена Европа, част от която е и България.

Пъзелът стана част от мобилната приемна на ПП ГЕРБ до входа на Морската градина. Към младежите, които посрещат гражданите там и с готовност отговарят на техните въпроси, се присъединиха и варненските депутати от партията. Вчера там бяха народните представители Павел Христов и Красимира Анастасова, както и кандидатът за евродепутат Емил Радев. Той с готовност обсъди с гражданите визията на ГЕРБ за България и Европа, както и значението на евроизборите за перспективите пред страната ни.

Всички, които получиха билети, могат се насладят на представление по избор от афиша на театър „Българан” до края на този месец. Предпразничната инициатива на ПП ГЕРБ-Варна е знак на подкрепа и за кандидатурата на града за културна столица на Европа. С този жест партийната организация се присъединява към каузата на евродепутатите от ПП ГЕРБ кирилицата да се нарича българската азбука.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.