БСП

Георги Гергов, БСП: Радвам се, че Деян Дойнов е нашият кандидат за кмет на Сопот

С номер 1 БСП Сопот се регистрира за предстоящите местни избори. За да представи и заяви категоричната си подкрепа за кандидатите за кмет на община Сопот, кмет на Анево и общински съветници в града на Вазов бе и лидерът на социалистите в областта Георги Гергов. „Радвам се, че Деян Дойнов е нашият кандидат за кмет на Сопот. Млад, упорит, с хъс и възможности, човек, който се е доказал.

За да има бъдеще община Сопот е необходима промяна в управлението и тази промяна трябва да се случи днес, защото после ще е късно”, допълни областният шеф на партията и кандидат за кмет на Пловдив Георги Гергов. „Деян е носител на промяната”, категоричен бе той.

„Млада и с експерти”, така определи листата за общински съветници кандидатът за кмет на общината и подчерта, че за него е чест да води тази листа. „Всичко, което правим го правим за едно по-добро бъдеще на жителите на Сопот и Анево. Всички ще работим заедно общината ни да се превърне в една нормална европейска община. Надявам се след четири години наше управление, да се поздравим с добри резултати за всички ни”, заяви Дойнов.

Кандидатите от Сопот пожелаха на областния си лидер успех в предстоящите местни избори, като кандидат за кмет на областния град Пловдив.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.