АБВ

Георги Кадиев, АБВ: С кандидатурата си целя да покажа истинска алтернатива за София

Коалиция „Сердика“ – ПП АБВ и БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ – внесе в ОИК – София документите за регистрация на кандидатски листи за общински съветници, за районни кметове община София, за кметове на кметства и за кандидат-кмет на София – Георги Кадиев. Пред медиите той заяви, че с кандидатурата си цели да покаже истинска алтернатива за София.

Кадиев подчерта, че решението му не е от днес, но е мотивирано от работата му в местната и законодателната власт. „Това го казвам, не защото съм го решил днес, а в последните 8 години – 6 като общински съветник и две като член на парламента. Всички корупционни прояви, които са прекратени в Столична община, са мое дело“, коментира Кадиев. И даде пример с факта, че той е единствен от 61, който не е гласувал Общия устройствен план на града, където е предвидено застрояване на Борисовата градина и части от Южния парк. „Имам различно виждане за начина, по който трябва да се управлява общината и имам какво да покажа. Това ми дава основание да мисля, че този път ще бъде различно“, уверен е Георги Кадиев.

Кадиев заяви, че кандидатирайки се за кмет на Столична община, се бори за хората, които искат София да изглежда по различен начин. „Девизът на нашата кампания ще бъде „София заслужава повече“. А тя заслужава повече. Просто защото вие заслужавате повече за данъците, които плащате. То е елементарно“, каза Кадиев и добави, че услугата, която предлага Столична община в момента, не е достатъчно добра. Той изрази увереност, че може да подобри тази услуга за гражданите във всяка една сфера.  

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.