АБВ

Георги Първанов: АБВ има много силни кандидати за кметове по населените места

АБВ има много силни кандидати за кметове по населените места и ние имаме шансовете да бъдем незаобиколим фактор в управлението на Столична община. Това каза лидерът на АБВ Георги Първанов при представянето на кандидат-кмета на Коалиция „Сердика“ за район Нови Искър. Първанов каза, че познава от 2 десетилетия кандидата за кмет на Коалиция „Сердика“ за район Нови Искър Валентин Котов, който имал управленските качества.

„Той е не само добър професионалист, човек с ярка гражданска позиция, но той е човек, който се е доказал в управлението на района. Сигурен съм, че заради доброто му минало и ясната му платформа, той ще бъде по-добрият кмет на район Нови Искър“, зави лидерът на АБВ.

Във връзка с обещанието на кандидата за кмет Валентин Котов, че ще оправи стадиона в града, Първанов каза: „Не само ще помагаме за оправянето на спортния терен, но когато отборът тръгне, може да ме запишете в състава и съм сигурен, че ще бием „Бистришките тигри“.

Първанов коментира също така, че е важно да има ангажиран кмет.

„Тук съм, защото виждам, че ние имаме много силни кандидати в отделните населени места. Онова, което видяхме, са хора, които са подготвени кадърни и свестни“, допълни той и добави, че АБВ има много сериозни шансове да бъдем незаобиколим фактор в управлението на Столичната община след 25 октомври.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.