АБВ

Георги Първанов: Върви процес на тежка манипулация на вота

От самото начало на кампанията върви процес на покупко-продажба и тежка манипулация на изборния вот. Това каза пред журналисти лидерът на АБВ Георги Първанов, след като упражни правото си на глас. „Гласувах за това най-сетне България да има правителство, парламент, които да възродят държавността. За това да създадат всички предпоставки – икономически и социални за успеха на нацията, за да има достоен живот за всички”, обясни Първанов.

Относно правото на преференциален вот, лидерът на АБВ коментира, че това е една добра стъпка към избора на личности, но е крайно недостатъчна.

„Имаме и други далеч по-радикални идеи, но дали сме успели да убедим хората ще видим след изборите”, добави той.

„Иска ми се високата избирателна активност да не бъде мотивирана по други начини, освен с идеи и с качествени хора, защото имам дълбоко подозрение, че от самото начало на кампанията върви процес на покупко-продажба и тежка манипулация на изборния вот така, както беше на предишните избори. Дано това не се случи и вотът на общността да може да направи нищожен този купен вот. Иска ми се хората да изразят своята позиция с висока активност, а не с безразличие. Едно е да вярвам, друго е да се случи”, завърши Георги Първанов.

Етикети
Покажи още

Още новини

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eleven + nine =

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.