ГЕРБ

ГЕРБ в Трявна даде старт на предизборната си кампания

ГЕРБ в Трявна даде старт на предизборната си кампания. На откриването кандидатът за кмет Дончо Захариев беше придружен от съпругата си. Заедно с него бяха кандидатът за кмет на Плачковци Росен Манев и кандидатите за общински съветници от партията Мария Пенева, Николина Николова, д-р Добромир Драмов, Константин Брънеков, Росен Ралев, Любомир Лефтеров, Розита Пенева, Петър Михайлов, Жасмина Лазарова, Мирослав Иванов, Росен Манев, Антон Тончев, Тодор Тодоров, Валери Илиев, Светлин Димитров и Теодора Гълъбарова.

Те се помолиха за благополучието на Трявна и здравето на жителите на общината.

„Жителите на Трявна заслужават нов, различен, модерен и уважаващ ги стил на управление. Заслужават вратите на администрацията винаги да бъдат широко отворени за тях. Заслужават да живеят в по-сигурна обстановка, с право да отстояват позициите си, желанията си, инициативите си – без страх, че това ще лиши тях или техните близки от възможността да изкарват прехраната си в Трявна. Убеден съм, че мога да им дам това. Мога да им дам силите си, времето си, контактите си, за да превърнем заедно Трявна в мечтаното от нас място за живеене“, каза кандидатът за кмет Дончо Захариев.

„От години знаем, че Плачковци има нужда от промяна, от отговорно управление с мисъл за хората. Взех трудното решение да се ангажирам с промяната в нашия град. Като млад човек с идеи, с желание да се вслушам в потребностите на хора, взех решението с увереността, че мога да се справя, че заедно можем“, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плачковци Росен Манев

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.