Анализи

Харалан Александров: Борисов започна да говори като Чърчил

Трамплинът, който може да изстреля хората на бившият премиер Бойко Борисов в европарламента е консервативната позиция, която той е заел в момента. Това заяви социологът Харалан Александров в предаването „На светло“ по Нова телевизия. Това, което аз забелязвам е Борисов, който като Чърчил заявява, че ще говори истината, без значение какво му носи това. Тази роля може да се окаже печеливша за ГЕРБ“, категоричен е социологът.

Харалан Александров отбеляза, че ще е силно изненадан ако няма скандал около тези избори. „Скандалът и простотията стават наркотик“, категоричен е социологът.

По думите на колегата му Мира Радева за вота на 25 май има няколко неизвестни. „За мен България без цензура е неизвестно. Данните, които получаваме след ДПС, от останалите три големи партии най-голям шанс има именно България без цензура. Но и Аката качва от 2% на 3,7%. Те имат способност на финалната права да се изстрелват“, коментира Радева.

Според Александров „Атака“ много ловко експлоатира руската тема. „Волен Сидеров започна да получава подкрепа като много успешно се трансформира от български в руски националист“, уточни Харалан Александров.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.