АБВ

Хората от кв. „Дружба“ в Плевен с подкрепа за кандидат-кметът на АБВ Цветан Антонов

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Плевен Цветан Антов и кандидати за общински съветници се срещнаха с избиратели от 4-ти микрорайон на ж. к. „Дружба“. Хората от района остро изразиха недоволството си от отношението на местните управници през последните четири мандата. Проблемите са много – разбити улички между блоковете, пустеещи празни терени, които са се превърнали в джунгла, липса на места, където да играят и спортуват децата.

Присъстващите на срещата дадоха за пример голяма обрасла с бурени поляна пред блока, където би могло да се изгради спортна площадка, но досега никой от местните управляващи не е обърнал внимание на многобройните им предложения. Цветан Антов и кандидатите за общински съветници поеха ангажимент да проучат собствеността на терена и да предложат варианти за изграждането на площадката.

Представителите на АБВ обещаха да бъдат отделяни повече средства от бюджета и програмите за облагородяването на ж. к. „Дружба“, който безспорно е най-занемареният квартал на Плевен.

Ще гласуваме за АБВ, защото ви вярваме, вие вече доказахте, че когато поемете ангажимент, го изпълнявате, заявиха живущите в района. Те припомниха, че благодарение на настоятелността на АБВ, най-после са били оправени стърчащите шахти пред блоковете 422 и 424 и на мястото на кална, а през зимата, снежна пързалка, е била оформена циментова пътека.

Цветан Антов се ангажира срещите с хората да продължат и след изборите за обсъждането и решаването на техните проблеми. Не вярвайте на обещанията на опонентите ми, те за разлика от мен, през последните мандати участват в местната власт и ако са имали желание да направят нещо, да са го сторили, заяви кандидатът на АБВ за кмет на Плевен.

Покажи още

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.