БСП

И Страхил Ангелов гласувал преференциално за Неков

Аз също гласувах за Момчил Неков и използвах преференцията в изборите за Европарламент. Имам добри впечатления от него и го подкрепих. Това обяви депутатът от БСП Страхил Ангелов пред TV 7. „Трябват промени в кабинета, защото явно политиката ни не се харесва. Време е за нова кръгла маса, на която лидерите на партиите да седнат и да се обединят около националните приоритети. Ако си отиде правителство, ще стане хаос, така че не смятам това за много нормално.

Трябва да търсим национално отговорно решение. Може да се мисли за избори или в края на година, или на пролет. Орешарски също трябва да си направи анализ на изборните резултати”, обясни Ангелов.

Депутатът добави, че в крайна сметка е станало така, че цяла година едни хора яли, пил и веселили, а накрая сметката дошла на „Позитано”. „Сметката е голяма, а определено на масата сме били повече хора”, обобщи Ангелов.

Покажи още

1 коментар

  1. Другарю Неков пикаещото момченце те зове. След 5 години никой няма да си спомня нито за СерГей, нито за който и да е гей от ЦК на БСП, а другаря Пирински ще те насочи към най-добрите швейцарски банки . . .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Вие използвате Adbocker

Моля, изключете Adblocker-а си за настоящия сайт.